ENERGIE LENING DRENTHE

De Drentse Energie Organisatie biedt het MKB en organisaties in Drenthe een financiering voor ‘kleinere’ investeringen in duurzame energie en energiebesparing. Met deze Energie Lening wil de Drentse Energie Organisatie ondernemers helpen bij het oplossen van financiële knelpunten bij het investeren in bijvoorbeeld zonnepanelen, ledverlichtingssystemen of isolatie.

Zumtobel NOW financiering

Met NOW! van Zumtobel bieden we u licht aan in de vorm van een service. U krijgt het beste licht voor uw specifieke taken zonder dat u de armaturen moet kopen of zich om de werking ervan moet bekommeren.

MKB ENERGIE FINANCIERING

Veel ondernemers zijn zich bewust van de kansen van een lagere energierekening door energiebesparing, bijvoorbeeld door energiezuinige Verlichting. De investeringskosten kunnen echter nog een barriere vormen om ook daadwerkelijk over te gaan tot de implementatie van energiebesparingsmaatregelen. MKB Energie Financiering biedt kleine en middelgrote ondernemingen een operationele lease voor energiezuinige verlichting waarbij per direct de maandelijkse energiekosten worden verlaagd.