• Easy Sit

  comemmlight-aali

  De stoelenspecialist Easy Sit heeft in de vestiging Hilversum naast een compleet vernieuwd interieur ook een nieuw lichtplan gekregen. Door het toepassen van hoogwaardige LED Spots en LED Downlights heeft de winkel een totaal nieuwe uitstraling gekregen. Alle stoelen worden nu sprankelend verlicht om zo voor een optimale winkelbeleving te zorgen.

 • Multimate

  comemmlight-aali

  Alle conventionele verlichting bij de doe-het-zelf zaak Multimate te Edam is vervangen door zuinige LED verlichting. De behaalde besparing is maar liefst 60%. Verder is er in de gehele zaak gekozen voor een fris witte lichtkleur waardoor er een uniform lichtbeeld ontstaat.

 • Bakker Bart Emmen

  comemmlight-aali

  In Emmen is op het Marktplein een Bakker Bart vestiging in de lijn van de nieuwe winkelformule geopend. Het assortiment heeft een verandering ondergaan door enerzijds meer nadruk te leggen op de bakkersfunctie van de winkel en anderzijds door toevoeging van horecaproducten. Bij deze nieuwe formule en het prachtige, nieuwe pand hoort uiteraard ook een nieuw, duurzaam lichtplan. Er is …

 • De Graaff Wonen

  comemmlight-aali

  De woonwinkel De Graaff te Maarssen heeft naast een vernieuwd interieur een compleet nieuwe LED lichtplan gekregen. Emmlight heeft het plan ontwikkeld en geleverd. De basis van het plan bestaat uit sensor geschakelde spanningsrails met LED spots. Hierdoor wordt een maximale energiebesparing van 75% behaald, is het lichtplan flexibel in te delen én is het plan dynamisch. De merendeel van …

 • LUKKES OUTDOOR

  comemmlight-aali

  De tuinmeubelen & sfeer winkel Lukkes Outdoor te Wolvega is voorzien van een duurzaam lichtplan met LED lichtlijnen en transparante inductie armaturen. Door te kiezen voor helder, wit licht met een hoog lux niveau is de winkel fris en uitnodigend geworden.

 • Carpet Right

  comemmlight-aali

  De eerste Carpet Right nieuwe stijl is een feit. In samenspraak met het gerenommeerde architectenbureau H-Kwadraat heeft Emmlight meegeholpen aan het nieuwe corporate lichtplan. De taak was om een energiezuinig plan te ontwikkelen zonder al te veel poespas, waarbij de getoonde producten optimaal tot hun recht komen en dat de oriëntatie van klanten in de winkel bevordert.

 • ETQ – Amsterdam

  comemmlight-aali

  Dynamic Retail Lighting in optima forma. De winkel van sneakerbrand ETQ aan het Singel van Amsterdam is een verlenging van de filosofie van het schoenenmerk: tijdloos ontwerp in combinatie met hoogwaardige kwaliteit. Met deze kernwaarden als uitgangspunt is Jos van Dijk aan de slag gegaan met het ontwerp van de flagship store. Zijn persoonlijke voorkeur sloot goed aan op de wensen van …

 • HUTTENHEUGTE

  comemmlight-aali

  De supermarkt van vakantiepark Huttenheugte heeft een nieuw lichtplan gekregen. Door het toepassen van hoogwaardige LED producten heeft de supermarkt een verbeterde uitstraling, worden de producten optimaal verlicht én is er een energiebesparing van 70% gerealiseerd.

 • FLAIR

  comemmlight-aali

  Flair Mode in Veendam heeft een nieuw lichtplan gekregen. Door het toepassen van hoogwaardige LED Spots en (kantelbare) LED Downlights heeft de kledingwinkel een totaal nieuwe uitstraling gekregen en een energiebesparing van 70% gerealiseerd. Daarnaast wordt de kleding sprankelend verlicht zodat de winkelbeleving optimaal is geworden.

 • Haverkort

  comemmlight-aali

  De interieur winkel Haverkort uit Steenwijksmoer heeft de conventionele gastontladings- en halogeenverlichting vervangen door zuinige LED armaturen van Emmlight. Daarnaast zijn er gebieden aangewezen waar door middel van slimme sensoren extra energiebesparing wordt gerealiseerd én er een dynamische situatie ontstaat. Zodra bezoekers door de zaak lopen springen gerichte LED spots aan om zo extra aandacht te vestigen op de getoonde …