• Haven Zuid Almelo

  comemmlight-aali

  Het project ‘Haven Zuid’ in Almelo betreft de bouw van 42 woningen, winkels en een nieuw parkeerdek. Voor de algemene verlichting van de galerijen, de trappenhuizen en het parkeerdek is gekozen voor LED verlichting van Emmlight.

 • Truckpoint Deventer

  comemmlight-aali

  Liggend op 500 meter van afrit 24, snelweg A1, op het bedrijvenpark A1 te Deventer biedt A1 Truckpoint Deventer een beveiligde Truckparking met plaats voor 100 vrachtwagens. Het gehele terrein wordt verlicht door 19 lichtmasten met zeer efficiënte LED verlichting. De hoge helderheid zorgt voor optimale veiligheid en voertuig herkenning.

 • Meteor Systems

  comemmlight-aali

  Het innovatieve bedrijf Meteor Systems, een van de grootste leveranciers van irrigatiesystemen voor de internationale glastuinbouw, is volledig overgestapt op LED verlichting. De wens van hen was om niet alleen te besparen, maar ook prettig licht met een verhoogde helderheid. In de fabriek heeft dit geresulteerd in het vervangen van zo’n 2.000 T5 en T8 TL buizen voor LED TL …

 • Drentea

  comemmlight-aali

  Meer dan 1.600 TL buizen zijn vervangen door Osram Substitube LED buizen bij de meubelfabrikant Drentea. Zonder dat er aanpassingen nodig waren aan de bestaande HF armaturen. De besparing is zo’n 60% en het lux niveau is bijna verdubbeld! Daarnaast heeft de Drentea de overstap gemaakt van lichtkleur 4.000 Kelvin naar 6.500 Kelvin / koel daglicht. Dit zorgt er voor …

 • Landjuweel

  comemmlight-aali

  Landjuweel is gespecialiseerd in het wassen, sorteren en verpakken van aardappelen voor food retail en food service. Het bedrijf uit Uithuizermeeden is overgestapt van energieverslindende gasontladingslampen naar high bay inductie armaturen en heeft afscheid genomen van de standaard TL lampen. De besparing loopt op tot boven de 50%.