• 12Build

  comemmlight-aali

  Emmlight is aangesloten bij 12Build, het grootste online bouwplatform van Nederland. Opdrachtgevers, hoofdaannemers, calculatiebureaus en bouwspecialisten maken gezamenlijk gebruik van de portal om bouwprojecten van A tot Z te kunnen realiseren.

 • Escape Light

  comemmlight-aali

  Escape Light B.V. is de Europese importeur van Tritium Lights, niet-elektrische en onderhoudsvrije verlichte vluchtrouteaanduiding. Tritium Lights branden altijd gedurende hun levensduur van meer dan 15 jaar.

 • Drentea

  comemmlight-aali

  Focus on People is de visie van Drentea op ondernemen, ontwerpen, produceren en inrichten. De mens, het comfort en de werkomgeving staan centraal. De producten van Drentea beantwoorden daarom ook aan de hoogste eisen die worden gesteld aan kwaliteit, ergonomie en duurzaamheid. Drentea is onderdeel van de VDB Groep. Een sterke groep Nederlandse producenten van kantoor- en projectmeubilair met meer dan 300 medewerkers verspreid over productielocaties …

 • Design Lighting

  comemmlight-aali

  Er zijn vele verlichtingsproducenten die armaturen maken welke geschikt zijn om gebouwen net dat beetje meer uitstraling te geven. Een greep uit de producenten waar Emmlight zaken mee doet: MODOLUCE, AYAL ROSIN, CATELLANI & SMITH, TAL, RIBAG.

 • Zumtobel

  comemmlight-aali

  Het succesverhaal van het merk Zumtobel begon meer dan zestig jaar geleden met de oprichting van “Elektrogeräte- und Kunstharzpresswerk W. Zumtobel “in Dornbirn. Een passie voor het medium van het licht en ondernemerschap hebben Zumtobel tot een toonaangevende wereldwijde leverancier van duurzame en integrale verlichtingsoplossingen gemaakt. De fabrikant levert vandaag de dag een breed scala van productlijnen voor een verscheidenheid van professionele binnenverlichting toepassingen.

 • Thorn Lighting

  comemmlight-aali

  Thorn Lighting is een gerenomeerde, wereldwijd opererende fabrikant van binnen- en buitenverlichting. De missie van Thorn is het leveren van verlichtingsproducten die eenvoudig te installeren zijn, met behoud van een hoge kwaliteit en gericht op een zo optimaal mogelijke energie efficiëntie en optische prestaties. De missie en visie van Thorn past 100% bij Emmlight en we zijn dan ook verheugd …

 • SLV Lighting

  comemmlight-aali

  SLV GmbH staat al vele jaren bekend om haar brede portfolio van hoogwaardige verlichting voor binnen en buiten. De “BIG WHITE” catalogus is een begrip in de branche. Het bedrijf richt zich in 95 landen op wereldwijde distributie van verlichtingsproducten.

 • Nedap

  comemmlight-aali

  In onze voortdurende inspanningen ons aan te passen aan marktwensen biedt Emmlight in samenwerking met Nedap een licht management systeem met ongeëvenaarde mogelijkheden aan dat klanten in staat stelt hun verlichting te beheren. De volgende grote stap in energiebesparende verlichting zal komen van intelligente lichtmanagement systemen. Het beheren van verlichting in combinatie met intelligente hardware zal een grote impact hebben op de …