• ZONNEHOEVE

    comemmlight-aali

    The Zonnehoeve nursing home in Hilversum had the objective to discourage wandering residents to walk through the the central reception and entrance and restaurant area direct them through the connecting corridors between the five nursing units. In these areas a stimulating environment was created with an Emmlight truncking system, special acoustics and colors, enhancing orientation for the residents with dementia. By offering dynamic incentives within a realistic …

  • Kerkelanden

    comemmlight-aali

    Flat Kerkelanden in Hilversum is a care home which is completely renovated in early 2016. A new lighting plan is part of this renovation. In close consultation with the customer and the installation partner Van de Blaak, Emmlight developed an all LED lighting design for the complete building. A wide variety of LED lighting products is implemented. Unique in its kind …