Specials

Sommige projecten vragen om compromisloze lichtoplossingen die meer bieden dan functioneel licht. Extravagante armaturen die als blikvangers moeten dienen, geavanceerde lichtcreaties, gemaakt van speciale materialen of simpelweg sfeerverlichting.
Emmlight vervaardigt individuele lichtoplossingen die het architecten gemakkelijk maakt hun fantasie de vrije loop te laten. Aangevuld met vaste design partners en producenten van bijzondere armaturen en sfeerverlichting kan ieder project compleet worden verlicht. Letterlijk en figuurlijk.

RHO - Het bedrijf Rho adviseurs voor leefruimte is verhuist van Oenkerk naar Leeuwarden. Een nieuwe start met een eigentijdse uitstraling en een projectinrichting die past bij “Het nieuwe werken”. Dit was wat Rho adviseurs wilde bereiken met de verhuizing. Emmlight heeft in samenwerking met De Jong Kantoormeubilair een inrichtingsvoorstel met mooie 3D visuals inclusief kleur en lichtplan gemaakt. Rho wil het ...
DOCK De Nieuwe Branding - Het buurtcentrum De Nieuwe Branding in de Rotterdamse wijk Crooswijk is in opdracht van de gemeente Rotterdam gerenoveerd. Het nieuwe wijkcentrum bestaat uit een grote en een kleine zaal voor o.a. partijen en activiteiten, een aantal kantoorruimten, een buitenschoolse opvang en een vrijwilligerswinkel. Emmlight heeft voor het 1.250 m2 grote gebouw advies gegeven over het lichtplan en heeft de diverse ...
Baden-Powell House - Het Baden-Powell House in Londen, Engeland is een multifunctioneel conferentiecentrum. Eén van de zalen is recent gerenoveerd en voorzien van nieuwe verlichting. Vanwege het design, de duurzaamheid en de krachtige, homogene lichtopbrengst is er gekozen voor de Aureool 2 LED plafonnière. Het resultaat mag er zijn.