Specials

Sommige projecten vragen om compromisloze lichtoplossingen die meer bieden dan functioneel licht. Extravagante armaturen die als blikvangers moeten dienen, geavanceerde lichtcreaties, gemaakt van speciale materialen of simpelweg sfeerverlichting.
Emmlight vervaardigt individuele lichtoplossingen die het architecten gemakkelijk maakt hun fantasie de vrije loop te laten. Aangevuld met vaste design partners en producenten van bijzondere armaturen en sfeerverlichting kan ieder project compleet worden verlicht. Letterlijk en figuurlijk.

Baden-Powell House - Het Baden-Powell House in Londen, Engeland is een multifunctioneel conferentiecentrum. Eén van de zalen is recent gerenoveerd en voorzien van nieuwe verlichting. Vanwege het design, de duurzaamheid en de krachtige, homogene lichtopbrengst is er gekozen voor de Aureool 2 LED plafonnière. Het resultaat mag er zijn.
DOCK De Nieuwe Branding - Het buurtcentrum De Nieuwe Branding in de Rotterdamse wijk Crooswijk is in opdracht van de gemeente Rotterdam gerenoveerd. Het nieuwe wijkcentrum bestaat uit een grote en een kleine zaal voor o.a. partijen en activiteiten, een aantal kantoorruimten, een buitenschoolse opvang en een vrijwilligerswinkel. Emmlight heeft voor het 1.250 m2 grote gebouw advies gegeven over het lichtplan en heeft de diverse ...
Vakbeurs Facilitair - De internationale projectinrichter Drentea en haar partners Beta kantoorstoelen en de Lockerfabriek hebben zich gepresenteerd op de Vakbeurs Facilitair te Utrecht. Emmlight heeft de verlichting van deze prachtige stand mogen verzorgen. Er is gekozen voor spots met een hoge kleurechtheid en een fris witte lichtkleur van 4.000 Kelvin, waardoor de stand en de meubels en stoelen sprankelend werden verlicht. De ...