• Baden-Powell House

    comemmlight-aali

    Het Baden-Powell House in Londen, Engeland is een multifunctioneel conferentiecentrum. Eén van de zalen is recent gerenoveerd en voorzien van nieuwe verlichting. Vanwege het design, de duurzaamheid en de krachtige, homogene lichtopbrengst is er gekozen voor de Aureool 2 LED plafonnière. Het resultaat mag er zijn.

  • DOCK De Nieuwe Branding

    comemmlight-aali

    Het buurtcentrum De Nieuwe Branding in de Rotterdamse wijk Crooswijk is in opdracht van de gemeente Rotterdam gerenoveerd. Het nieuwe wijkcentrum bestaat uit een grote en een kleine zaal voor o.a. partijen en activiteiten, een aantal kantoorruimten, een buitenschoolse opvang en een vrijwilligerswinkel. Emmlight heeft voor het 1.250 m2 grote gebouw advies gegeven over het lichtplan en heeft de diverse …

  • RHO

    comemmlight-aali

    Het bedrijf Rho adviseurs voor leefruimte is verhuist van Oenkerk naar Leeuwarden. Een nieuwe start met een eigentijdse uitstraling en een projectinrichting die past bij “Het nieuwe werken”. Dit was wat Rho adviseurs wilde bereiken met de verhuizing. Emmlight heeft in samenwerking met De Jong Kantoormeubilair een inrichtingsvoorstel met mooie 3D visuals inclusief kleur en lichtplan gemaakt. Rho wil het …